2013 m. balandžio 17 d., trečiadienis

Pievagrybiai su šonine :) skanu ir pakankamai greita


Pievagrybiai vienas sveikiausių maistų visame pasaulyje :)) tad vienas recepčiukas su jais

Reikės:
  • Pievagrybių ( kiekis pagal norą ir poreikį, Gali būti rudi arba balti, skoniui įtakos neturi)
  • Pelėsinio sūrio;
  • Plonai pjaustytos šonines;
  • Kieto sūrio (būtų gerai, kad būtų orandžinis)
  • Dantų krapštukų
Pirmiausia nuplaunu pievagrybius ir išimu kotelius. Tada supjaustau pelėsinį sūrį ir po gabaliuką įdedu į kiekvieno grybos galvutę. Tada paimu šoninę ir ją apvinioju aplink grybą ir užtvirtinu dantų krapštuku. Gaunasi tokios lyg keptuvytės. Tada kišu kepti ir kepu apie 15-20 min, šoninė turi gražiai apkepti, o grybas paminkštėti. Kol kepa, sutarkuoju sūrį, vėliau jį uždedu ant kiekvieno grybo ir dar apie 3-4 min. palieku orkaitėje. Štai ir patiekalas paruoštas.

Smagus žaidimas: kas kiek suvalgėt pagaliukų??

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą