Pievagrybiai vienas sveikiausių maistų visame pasaulyje :)) tad vienas recepčiukas su jais
Reikės:
- Pievagrybių ( kiekis pagal norą ir poreikį, Gali būti rudi arba balti, skoniui įtakos neturi)
- Pelėsinio sūrio;
- Plonai pjaustytos šonines;
- Kieto sūrio (būtų gerai, kad būtų orandžinis)
- Dantų krapštukų
Pirmiausia nuplaunu pievagrybius ir išimu kotelius. Tada supjaustau pelėsinį sūrį ir po gabaliuką įdedu į kiekvieno grybos galvutę. Tada paimu šoninę ir ją apvinioju aplink grybą ir užtvirtinu dantų krapštuku. Gaunasi tokios lyg keptuvytės. Tada kišu kepti ir kepu apie 15-20 min, šoninė turi gražiai apkepti, o grybas paminkštėti. Kol kepa, sutarkuoju sūrį, vėliau jį uždedu ant kiekvieno grybo ir dar apie 3-4 min. palieku orkaitėje. Štai ir patiekalas paruoštas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą